Content Delivery Network (CDN)

Steeds meer organisaties benutten internet om hun klanten te bereiken met digitale mediacontent. Als u video streamt of grote bestanden beschikbaar stelt voor een wereldwijd publiek, kunnen wij uw digitale mediastrategie ondersteunen. Ons CDN is gebouwd om te voldoen aan de leveringswensen van zelfs de grootste media-, entertainment-, gaming- en reclamebedrijven.

Het snelste CDN ter wereld

Uit testprogramma's van derden blijkt consequent dat Eweka het snelste netwerk heeft. Wat betekent dit precies? Wij hebben de snelste HTTP-reactietijden. Wij hebben de hoogste doorvoer. Uw videocontent start dus onmiddellijk en de verbinding blijft prima. Als u het CDN gebruikt om gedownloade content te bieden, houdt een snel netwerk in dat de download eerder start en sneller is voltooid.

CDN Network Map

Geavanceerde CDN-producten

HTTP Caching
Eweka CDN is zo afgestemd dat het de snelste HTTP-cache in de industrie kan bieden.
Of u nu grote objecten als films, software en games aanbiedt of kleine objecten als afbeeldingen, SWF's en scripts, uw klanten krijgen een aanzienlijk betere ervaring als zij gebruik maken van Eweka.

Hoge Performance

  • Presteert beter dan alle andere toonaangevende CDN's
  • Lage latency en hoge output

Grote schaal

  • Ondersteunt snelle verkeerspieken
  • Biedt razendsnelle leversnelheden, zelfs bij dagen met recorddrukte

StrikeTracker® Console
De toonaangevende CDN-console op de markt
StrikeTracker is het CDN-beheersportaal van Eweka. Het biedt een enkele, geïntegreerde front-endcontroleconsole voor het beheer van alle CDN-services.

SelectPath™
Gebruik bewaking in real-time voor een prestatiegerichte multi-CDN-taakverdeling
SelectPath™ ombineert geavanceerde netwerkbewaking met taakverdeling, zodat uitgevers hun contentlevering kunnen optimaliseren over meerdere CDN's en platforms. Door het constant bewaken van meerdere leveringsplatforms en het programmatisch selecteren van de optimale leverpaden creëert u een enkel, geünificeerd platform met een verbeterde prestatie en een grotere fouttolerantie.