Privacy Policy

Eweka respecteert het recht op privacy van elke individuele gebruiker. We hebben deze privacy-verklaring opgesteld om te laten zien hoeveel waarde wij hechten aan privacy. Deze privacyverklaring laat ook zien hoe wij onze informatie verzamelen en verspreiden. Eweka respecteert uw recht op privacy volledig en ons beleid laat zien dat wij uw privacy zeer serieus nemen.

Informatie over de klant

Eweka heeft bepaalde informatie nodig bij de aanmelding en tijdens het verlenen van klantenservice. Wij hebben deze informatie nodig om kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en ondersteuning te kunnen bieden. Deze informatie zal nooit worden verstrekt aan derden, tenzij wij daartoe worden gedwongen door een bevoegde rechtbank. Eweka heeft nog nooit klantenlijsten of andere klantinformatie verkocht of verhuurd en Eweka zal dat ook nooit doen.

Eweka bewaakt haar servers in de mate die noodzakelijk is om ervoor te zorgen dat wordt voldaan aan de hoge onderhoudsnormen. Eweka controleert uw online-activiteiten niet en legt deze ook niet vast. Wij controleren niet op/vanaf welke nieuwsgroepen u post of downloadt of wat de inhoud is van de nieuwsartikelen die u post.

Eweka verzamelt anonieme informatie over hoe bezoekers van onze website gebruik maken. Dit gebeurt met behulp van de web-analysediensten van derden zoals Google Analytics. Eweka kan ook gebruik maken van Google Analytics voor remarketing-doeleinden. Eweka kan gebruik maken van "cookies" om te volgen hoe gebruikers met onze website omgaan. Een cookie is een stukje informatie dat de webserver opslaat in de browser van de PC. Bij latere aanvragen wordt deze informatie door die webbrowser teruggestuurd naar de webserver, om de identificatie van de gebruiker te vergemakkelijken wanneer deze de website opnieuw bezoekt.

Informatie over gebruik

Eweka zal de persoonlijke informatie of gebruiksinformatie van een klant nooit vrijgeven aan opsporingsambtenaren, advocaten of instanties, tenzij wij daartoe worden gedwongen door een op dit gebied bevoegde rechtbank. Mocht er een rechtbankzitting wordt gehouden, zal de klant voortijdig worden gewaarschuwd zodat deze het verstrekken van persoonsgegevens kan aanvechten.

Civiel- en strafrechtelijke onderzoeken

Eweka zal geen klantinformatie vrijgeven of onthullen tenzij daartoe gedwongen door een rechtbank die beschikt over de daarvoor vereiste jurisdictie.