Speciale aanbieding voor bezoekers van Visitors

Gratis onbeperkte snelheid en onafhankelijke Usenet-servertoegang

Ontvang 7 dagen GRATIS, onbeperkte Usenet-downloads met onbeperkte snelheid en geniet vervolgens van een exclusieve levenslange korting!

BEKEND VAN:

usenet-tools usenet-tools usenet-tools usenet-tools usenet-tools

Specificaties

Onbeperkte gratis proefperiode

Onbeperkte gratis proefperiode

Binaries4All-bezoekers krijgen een speciale gratis proefperiode met GEEN DOWNLOADLIMIETEN en ONBEPERKTE SNELHEID. Ervaar het verschil met andere providers die uw dataverbruik beperken en uw downloadsnelheden beperken.

Exclusieve levenslange korting

Exclusieve levenslange korting

Binaries4All-bezoekers krijgen ook een automatische exclusieve korting die wordt toegepast na de gratis proefperiode om te genieten van onbeperkte snelle toegang voor de beste prijs.

Retentie

Retentie

ELKE binaire en tekstnieuwsgroep op Eweka heeft 5398+ dagen retentie, waardoor je toegang hebt tot MILJARDEN berichten meer dan via providers. Je krijgt veel betere zoekresultaten met onze enorme en steeds groeiende database.

Onafhankelijke Tier-1 Backbone

Onafhankelijke Tier-1 Backbone

Eweka bezit en exploiteert een eigen onafhankelijk netwerk en koopt superieure traffic-routing om je overal de snelste snelheden te bieden. Andere aanbieders die goedkope routing kopen, kunnen gewoon tippen aan de hoge en constante snelheden die wij leveren.

Gratis Newsreader met zoekfunctie

Gratis Newsreader met zoekfunctie

Zoek, bekijk en download van onze ultra-capaciteit serverfarms met een gratis exemplaar van Newslazer. Er is ook een volledige NZB-importfunctionaliteit inbegrepen.

Onbeperkt aantal maandelijkse downloads

Onbeperkt aantal maandelijkse downloads

Eweka biedt 100 % onbeperkte downloads en 50 SSL-beveiligde verbindingen met je account. In tegenstelling tot andere aanbieders beperken we onze gebruikers niet na zwaar gebruik.

Onbeperkte Snelheid

Onbeperkte Snelheid

Krijg overal de snelste downloads met 100 % verbindingen met onbeperkte snelheid. Je snelheden zullen nooit worden beperkt, ongeacht intensief je je account gebruikt.

Meertalige helpdesk

Meertalige helpdesk

Ontvang op elk moment persoonlijke en professionele hulp van onze Engels-, Nederlands-, Duits- en Franstalige supportmedewerkers.